Bookmaker: Ajax verspert feyenoord de weg en bereikt halve finale beker

Ajax en feyenoord staan woensdag tegenover elkaar in de kwartfinale van de KNVB Beker. De achttienvoudig winnaar en elfvoudig winnaar van het bekertoernooi werken in Amsterdam de Klassieker af, met als inzet een plek bij de laatste vier. Bookmaker Unibet denkt dat Ajax de beste papieren heeft om door te dringen tot de halve eindstrijd.

De Amsterdammers, die zondag al goede zaken deden en psv klopten in de competitie, staan genoteerd op 1,75 voor een overwinning. feyenoord moet het doen met een underdogrol en heeft een quotering van 4,35 meegekregen voor winst in het hol van de leeuw. De laatste keer dat Ajax en feyenoord elkaar ontmoetten in de beker was vier seizoenen geleden en iedereen zal zich dat nog herinneren.

De aartsrivalen vochten toen de finale uit, die voor het eerst in de historie over twee wedstrijden werd beslecht. Ajax won in Amsterdam met 2-0 en boekte vervolgens ook in De Kuip een zege: het werd 1-4. Unibet acht een 2-1 overwinning voor Ajax nu het waarschijnlijkst en betaalt 8,00 keer de inleg op zo’n eindstand uit.

Tekst: Voetbalzone

Related posts