Ajax – feyenoord bijna uitverkocht

De animo voor Ajax – feyenoord (woensdag, 20:45 uur) is overweldigend. Op dit moment zijn er nog 1.400 kaarten beschikbaar voor deze bekerklassieker in de Amsterdam ArenA. Dus pak je kans en juich Ajax naar de halve finale van de KNVB Beker! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 19,50.

Er zijn nog 400 kaarten op Zuid Eerste Ring beschikbaar. Deze plaatsen kosten € 19,50. In de overige vakken (prijs vanaf € 23) is er nog plek voor ongeveer 1.000 supporters. Let op: voor dit duel heb je wel een ClubCard nodig.

Ajax is ontzettend trots op de hoge bezoekersaantallen en de geweldige sfeer in de Amsterdam ArenA. Na Ajax – psv afgelopen zondag, zou het fantastisch zijn om tegen feyenoord voor de tweede keer in vier dagen in een compleet uitverkocht stadion te spelen.

Ajax roept supporters die komende woensdag de wedstrijd bezoeken op om zich op een waardige manier te gedragen en zich te onthouden van spreekkoren, het afsteken van vuurwerk en ander wangedrag. Naast een sportief resultaat is het voor Ajax ook van groot belang dat het in algemeen opzicht een mooie, sfeervolle en sportieve avond bekervoetbal wordt. Hierbij is de steun van de ruim 50.000 aanwezige supporters dan ook weer meer dan welkom.

Aarzel niet en juich Ajax naar de zege op feyenoord en bestel hier je ticket voor deze wedstrijd.

Bron: Ajax.nl

Related posts