De Boer voert goed gesprek met ‘reserve’ Bojan

Bojan Krkic stevent af op een plek op de reservebank in de topper tegen psv. Trainer Frank de Boer verkiest vrijwel zeker Lasse Schöne boven de huurling van FC Barcelona.

De Boer voerde na de training een lang gesprek met Bojan, waarin de Spanjaard volgens De Telegraaf uitleg kreeg over zijn reserverol tegen psv. Eerder hintte de Ajax-trainer in Turkije al naar een basisplaats voor Schöne. “Zijn voordeel is dat hij met zijn traptechniek belangrijk is bij spelhervattingen”, zei hij toen.

De basisplaats voor Schöne betekent dat Ajax zondag met twee middenvelders als aanvallers speelt. Siem de Jong begint namelijk zo goed als zeker in de spits, waardoor Kolbeinn Sigthórsson genoegen moet nemen met een reserverol.

Tekst: Soccernews

Related posts