Speciale Ajax-bank op de Toekomst

Frank de Boer heeft donderdag na afloop van de training de Ajax SocialSofa op de Toekomst onthuld. Dit deed hij in het bijzijn van een aantal spelers en de vijf cliënten van het werk-leerbedrijf Pantar die deze bank hebben gemaakt. De Ajax SocialSofa is een gezamenlijk project van de Ajax Foundation en de Toekomst.

Kort na de feestelijke onthulling grepen een aantal Ajax-fans direct hun kans om op de speciale Ajax-bank op de foto gegaan. Het fotogenieke kunstwerk is een verrijking voor de Toekomst. De fraaie Ajax-mozaïek springt direct in het oog als je het sportcomplex betreedt. Ook de spelers en De Boer waren zichtbaar enthousiast over de Ajax-bank die ze vanaf nu dagelijks zullen zien als ze hun auto op de Toekomst parkeren.

,,Zo’n bank als deze verbindt mensen. Alle banken van SocialSofa hebben als doel een ontmoetingsplek te creëren waar mensen elkaar kunnen treffen”, zegt Siomara van Eer van Pantar. De afgelopen maanden heeft zij de cliënten begeleid bij de ontwikkeling van de Ajax SocialSofa. ,,We hebben in de loop der jaren heel veel van dit soort banken gemaakt. Onze opdrachtgevers zijn heel divers; van scholen tot gemeentes, maar ook bedrijven en particulieren. Deze Ajax-bank steekt er echter wel bovenuit. Dit is echt ons paradepaardje.” Foto’s van de bank vind je via deze link

Tekst: Ajax.nl

Related posts