‘Zaakwaarnemer biedt Ajax-talent Kishna aan in Turijn’

Ajax moet haast maken met de contractonderhandelingen met Ricardo Kishna. De aanvaller wil graag langer in Amsterdam blijven, maar is volgens Tuttosport inmiddels ook aangeboden bij Juventus.

De negentienjarige Kishna geldt als een groot talent en maakte veel indruk tijdens het trainingskamp van Ajax in Turkije. Er wordt dan ook verwacht dat de rechtsbuiten in de tweede seizoenshelft zal doorbreken in het eerste elftal, maar nu wordt er in Italië plots gesproken over een mogelijk vertrek.

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Kishna, zou de jongeling namelijk hebben aangeboden bij Juventus. Het zou niet de eerste keer zijn dat de agent dit trucje uithaalt. Eerder liet hij ook Ouasim Bouy al de overstap maken van Amsterdam naar Turijn. Ajax hoopt dat dit keer echter te voorkomen en wil Kishna tot medio 2017 vastleggen.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts