Gerucht: ‘Seedorf wil Siem de Jong halen om zwalkend AC Milan per direct versterken’

Clarence Seedorf wil Siem de Jong per direct naar AC Milan halen. De aanvoerder van Ajax moet het zwalkende Milan helpen de tweede seizoenshelft te stijgen richting de bovenste helft van de competitie. Volgens diverse Italiaanse media wil Seedorf tien miljoen euro op tafel leggen voor De Jong.

De 24-jarige De Jong liet in een eerder stadium al optekenen te verwachten dat hij Ajax komende zomer zal verlaten. Het is echter onduidelijk of de Oranje-international oren heeft naar een tussentijds vertrek uit Amsterdam. De Jong is immers aanvoerder van Ajax en strijdt dit seizoen voor zijn vierde landstitel op rij.

Seedorf zal donderdag voor het eerst neerstrijken in Milaan, maar de nieuwbakken oefenmeester wil direct zijn stempel drukken. Naast De Jong gaan er ook geluiden dat Mikel Essien (Chelsea) en Edin Dzeko (Manchester City) de overstap moeten maken richting het San Siro.

Tekst:Soccernews.nl

Related posts