Castillion ondergaat vandaag medische keuring bij Botev Plovdiv: ‘Een club die voor de titel gaat’

Geoffrey Castillion ondergaat vandaag een medische keuring bij Botev Plovdiv. Als alles in orde is, zet de aanvaller zijn handtekening onder een contract voor 2,5 jaar. De 22-jarige Castillion mag Ajax transfervrij verlaten en is onder de indruk van zijn toekomstige werkgever.

“Botev speelt op het hoogste niveau en is een club die voor het kampioenschap gaat. De mensen hier zijn zeer ambitieus”, verzekert Castillion maandag in De Telegraaf. De aanvaller, die vroeger werd vergeleken met Patrick Kluivert, heeft een aflopend contract in Amsterdam. Hij was in de zomer nog dicht bij een transfer naar Panathinaikos. Doordat hij naar verluidt een te hoog salaris vroeg, ging dat niet door.

Zaakwaarnemer Humphry Nijman liet zich informeren door de clubleiding. “Botev heeft grote plannen en wil nog drie of vier spelers aantrekken”, verzekert de belangenbehartiger. “Daarnaast krijgt de club een nieuw stadion, dat 50 miljoen euro kost, dat plaats gaat bieden aan 23.000 toeschouwers en tot de modernste onderkomens van Bulgarije zal behoren.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts