‘Ajax moet vrezen voor vertrek Stam naar Milaan’

AC Milan wil serieus werk gaan maken van de komst van Jaap Stam, zo melden diverse Italiaanse media. De oud-voetballer wordt gezien als de ideale assistent-trainer voor de nieuwe hoofdcoach Clarence Seedorf.

Seedorf bereikte maandag een akkoord met AC Milan over een contract voor tweeënhalf jaar. (zie eerder bericht). De oud-international zet per direct een punt achter zijn carrière als profvoetballer en maakt de overstap van het veld van de Braziliaanse club Botafogo naar de trainersstoel in Milaan.

Even werd er gesuggereerd dat ook Patrick Kluivert in beeld zou zijn als assistent, maar daar klopt volgens VI niets van. De belangstelling voor Stam, die momenteel deel uitmaakt van de technische staf van Ajax, is wel concreet. De oud-verdediger was in het verleden als speler zeer geliefd bij AC Milan.

Tekst: Soccernews

Related posts