Veltman en Klaassen willen contract verlengen bij Ajax

Davy Klaassen en Joël Veltman staan open voor verlenging van hun contracten die lopen tot medio 2016 en 2017. Klaassen trof in zes eredivisieduels zes keer doel en Veltman incasseerde in alle acht wedstrijden in totaal slechts drie tegentreffers. „Het is mooi dat zij het laten zien: dit is wat we van een Ajax-speler eisen”, prijst de Boer in het Turkse Belek de zelfopgeleide spelers.

“Na het trainingskamp in Turkije ga ik met Ajax om tafel. Marc Overmars (directeur voetbalzaken, red.) zei dat de club langer met me door wil. Ik heb het prima en hoef voorlopig niet weg”, aldus Klaassen. “Ik zou mijn contract tot 2017 na dit seizoen blind verlengen tot 2019”, meldt Veltman.

Frank de Boer: “We weten wat we met Davy willen en natuurlijk proberen we hem zo lang mogelijk aan ons te binden. Hij heeft de uitstraling hoe een Ajax-speler moet spelen en zich volgens ons moet gedragen.”

Oranje-international Veltman ziet zichzelf nog jaren in Amsterdam spelen. “Ik zou het liefst nog drie jaar of langer bij Ajax blijven. Ik heb het naar mijn zin en nog geen heel jaar eredivisie achter mijn naam. Dan vind ik het komende zomer of het jaar daarna veel te vroeg om weg te gaan.”

Tekst: De Telegraaf

Related posts