Sneijder: ‘Een terugkeer bij Ajax zou mooi zijn, maar ik beloof niets’

Wesley Sneijder speelde vrijdag voor het eerst tegen de club waar hij tussen 2002 en 2007 op de loonlijst stond: Ajax. De 29-jarige middenvelder speelt tegenwoordig in de clubkleuren van Galatasaray, na omzwervingen bij Real Madrid en Internazionale. In Istanbul heeft Sneijder nog een contract tot de zomer van 2016. Waar de middenvelder zijn loopbaan afsluit, weet hij niet.

Sneijder wil niets beloven over een terugkeer bij Ajax. “Ik doe nooit voorspellingen daarin. Ik weet niet hoe het loopt. Het zou mooi zijn, maar ik ga nooit iets beloven als ik het straks niet waar kan maken. Wie weet”, verzekert de spelmaker. Ondanks een doorlopend contract wordt Sneijder de laatste tijd regelmatig aan een transfer naar de Engelse Premier League gelinkt.

Galatasaray was vrijdag met 2-1 te sterk voor Ajax. Burak Yilmaz en Ibrahim Coskun namen de Turkse treffers voor hun rekening; Mike van der Hoorn was voor Ajax trefzeker.

Tekst: Voetbalzone

Related posts