Castillion kan aan de slag in Bulgarije

Geoffrey Castillion gaat aan de slag bij het Bulgaarse Botev Plovdiv. De geboren Amsterdammer wist nooit door te breken bij Ajax en ook twee verhuurperioden in de Eredivisie liepen op niets uit. Hij maakt nu een herstart in Bulgarije.


Castillion was als jeugdspeler een grote belofte, maar die heeft hij nooit weten in te lossen. Slechts één keer mocht hij invallen bij Ajax, waarna in 2011 een verhuurperiode naar RKC Waalwijk volgde. Met zes goals deed hij het nog redelijk, maar het jaar daarop bij Hearcles Almelo bleef de productie steken op drie treffers.

Terug in Amsterdam was er geen plaats in de selectie van Frank de Boer, waarop Castillion moest aansluiten bij Jong Ajax. Slechts zes keer mocht hij meedoen in de Jupiler League. Door zijn aflopende contract kon hij voor een zacht prijsje vertrekken. De Bulgarian News Agency meldt dat Castillion zich zaterdag zal melden in Plovdiv. Hij wordt dan teamgenoot van Civard Sprockel, Luis Pedro en Romario Kortzorg.

Tekst: Soccernews

Related posts