‘Vertrek naar Premier League lonkt voor Daley Blind’

Daley Blind vertrekt in de zomerse transferperiode wellicht naar Engeland. De linksback annex middenvelder van Ajax heeft namelijk de interesse gewekt van Chelsea, zo heeft Talksport vrijdag naar buiten gebracht.


De Nederlands international wordt door de clubleiding van Chelsea gezien als mogelijke opvolger van Ashley Cole. Die laatstgenoemde heeft de leeftijd van 33 jaar bereikt en beschikt over een contract dat in de zomer van 2014 afloopt. Blind is wellicht zijn opvolger.

Momenteel wordt César Azpilicueta regelmatig op de linksbackpositie gepositioneerd, maar dat is niet zijn favoriete plek. De Spanjaard komt het liefst als rechtsback in actie, waardoor Chelsea dus nog op zoek moet naar de ideale linksback. Trainer Frank de Boer liet eerder al weten rekening te houden met een vertrek van Blind, die dit seizoen in Amsterdam omgedoopt is tot middenvelder.

Tekst: Soccernews

Related posts