Sneijder: ‘Spelers Galatasaray onder de indruk van Ajax’

Wesley Sneijder was onder de indruk van zijn oude werkgever Ajax. De ervaren spelmaker stond als aanvoerder aan de aftrap bij Galatasaray, dat met 2-1 te sterk was voor de ploeg van trainer Frank de Boer. ‘In de kleedkamer waren alle jongens onder de indruk van Ajax’, laat Sneijder weten aan Voetbal International. ‘Ze spelen al jaren een soort voetbal dat we hier in Turkije niet gewend zijn.’

‘Voetballend gezien zit het perfect in elkaar’, legt de Oranje-international uit. ‘De tweede helft speelden ze met een totaal andere ploeg (trainer Frank de Boer bracht elf nieuwe spelers in het veld, red.) en bleven ze hetzelfde spel spelen. Dat zegt heel veel. Ze moeten alleen leren om efficiënter te worden.’

‘In het topvoetbal moet iedere kans raak zijn. Maar de toekomst ziet er opnieuw goed uit. Deze boys komen er wel’, zo is de overtuiging van Sneijder.

Tekst: VI.nl

Related posts