Transfer Ince naar Swansea nog geen zekerheidje

Ajax maakt nog altijd een kans op de komst van Tom Ince. De vleugelspits van Blackpool zou op het punt staan een contract te tekenen bij Swansea City, maar laatstgenoemde club laat weten dat die berichtgeving wel erg voorbarig is.

De 21-jarige Ince zou bij Swansea de afwezigheid van de geblesseerden Nathan Dyer, Roland Lamah en Pablo Hernandez moeten opvangen. De Engelse jeugdinternational staat open voor een stap hogerop, maar de interesse van Swansea is vooralsnog niet concreet.

Wel geeft Swansea-voorzitter Huw Jenkins in gesprek met Sky Sports toe dat Ince een speler is die wordt gevolgd. “Kijkend naar jonge Britse spelers, is Tom één van de grotere talenten van Jong Engeland. Bij onze club kijken we altijd naar dergelijke jonge spelers die we misschien kunnen halen. Zij kunnen zich nog ontwikkelen en wij zijn een club waar jonge spelers zich altijd goed ontwikkelen. Op dit moment zijn het echter allemaal speculaties.”

Ince werd eerder al in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De vleugelspits zou zelfs al contact gehad hebben met de Amsterdammers over een voorcontract, al is dit nooit bevestigd. Het contract van de dribbelaar loopt na dit seizoen af bij Blackpool.

Tekst: Soccernews

Zie eerdere berichten:
19-12-2013: ‘Ince verlengt toch contract bij Blackpool’
15-12-2013: ‘Ajax benadert Blackpool voor Tom Ince(21)’
14-11-2013: Ince verkiest Liverpool boven Ajax
31-10-2013: ‘Ajax gaat strijd aan met topclubs en aast op Engels toptalent Thomas Ince(21)’

Related posts