De Boer dacht in Belek even terug aan Bruno Silva

Frank de Boer heeft tijdens het trainingskamp in Belek wel even teruggedacht aan Bruno Silva. De rechtsback was drie jaar geleden aanwezig bij de trip naar Turkije toen De Boer net een maand trainer was bij Ajax. Silva liep een schouderblessure op, waardoor hij uiteindelijk nooit meer kon voetballen.

‘Ik heb begin deze week zeker even aan Bruno Silva gedacht. Hier in Belek liep hij die schouderblessure op. Aanvankelijk leek het wel mee te vallen, maar door de nare nasleep van die blessure heeft het hem uiteindelijk zijn carrière gekost. Zoiets schiet wel weer even door je hoofd als je in hetzelfde hotel als toen naar binnen stapt’, geeft De Boer op de officiële website van Ajax eerlijk toe.

Silva beëindigde uiteindelijk zijn carrière noodgedwongen. Door een fout bij een operatie liep hij een infectie op en plots was zijn leven in gevaar. Ajax gaf hem alle steun, maar voetballen kon Silva definitief niet meer.

Tekst: AjaxShowtime

Related posts