Reactie AFCA Supportersclub overleg uitsupporters Klassieker

Vanavond is bekend geworden dat bij de komende bekerwedstrijd er geen uitsupporters aanwezig zullen zijn. De AFCA Supportersclub heeft vooraf besloten en laten weten niet bij dit overleg aanwezig te zijn.

Er was en is volgens ons op dit moment niet voldoende basis en nog geen plan van aanpak, wat mede mogelijk moet maken structureel over en weer supporters mee te nemen. Zoals eerder afgesproken gaan we vanaf heden volle energie stoppen in een gezamenlijk plan om ervoor te zorgen dat vanaf volgend seizoen het structureel mede mogelijk te maken om over en weer uitsupporters te krijgen bij de Klassieker. Dat was ook altijd het plan en daar gaan we vol voor de komende maanden! Omdat het geen eenmailg gebeuren moet worden, maar voor de jaren die voor ons liggen!

Want voor ons blijft gelden: Zonder uitsupporters geen voetbal!

Bestuur AFCA Supportersclub

Related posts