Kaartverkoop Ajax – Red Bull Salzburg gestart

De kaartverkoop voor het Europa League-thuisduel met FC Salzburg is vandaag gestart. Ben jij er op 20 februari in de Amsterdam ArenA bij als Ajax de eerste (goede) stap kan zetten richting de achtste finales van de Europa League? SCC-houders en leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen vanaf vandaag hun kaarten aanschaffen.

De steun van een volle Amsterdam ArenA is ook bij dit Europese duel uiteraard onmisbaar. Na de teleurstellende uitschakeling in de Champions League azen de Ajacieden op eerherstel in de Europa League. Alles met de insteek om Europees zo lang mogelijk actief te zijn. Wie weet zelfs wel tot en met de finale, op 14 mei 2014 in Turijn. Zonder ambities geen prestaties, en zonder de steun van de fans geen succes!

Een week na de eerste ontmoeting met Salzburg, in de zestiende finales, kunnen de Ajacieden de klus definitief klaren in Salzburg. De winnaar van het tweeluik tussen Ajax en FC Salzburg plaatst zich voor de achtste finales, waarin Maccabi Tel Aviv of FC Basel de tegenstander zal zijn.

Boek je voor 13 januari je tickets, dan krijg je 10 procent korting. Kaartjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 13,95. De verkoop voor CC-houders begint 18 januari, de vrije verkoop op 23 januari.

Ajax – FC Salzburg wordt gespeeld op donderdag 20 februari in de Amsterdam ArenA. De aftrap staat gepland voor 21:05 uur. Koop hier je kaarten voor deze wedstrijd.

Tekst: Ajax.nl

Related posts