Ajax – Galatasaray live op FOX Sports 1

Betaalzender FOX Sports Eredivisie zendt de oefenwedstrijden die Ajax het komend weekend in Turkije speelt live uit. Ajax is één van de deelnemers aan de Antalya Cup die in de Turkse badplaats tussen 10 en 12 januari wordt gespeeld.

Op vrijdag 10 januari speelt Ajax tegen het Turkse Galatasaray waarbij Wesley Sneijder voetbalt. Deze wedstrijd is vanaf 19.25 uur live op FOX Sports Eredivisie 1 te bekijken. Afhankelijk van de uitslag van deze voetbalwedstrijd, zendt FOX Sports ook de tweede wedstrijd van Ajax in dit voetbaltoernooi uit. Bij verlies is op zaterdagavond de troostfinale te bekijken. Bij winst van Ajax zendt FOX Sports de finale van de Antalya Cup op zondagavond uit. Andere deelnemende voetbalclubs aan het voetbaltoernooi zijn het Turkse Trabzonspor en het Schotse Celtic.

Tekst: Totaal TV

Related posts