Nieuwe I-magazine week 1 met o.a Moisander over transfer, Hoesen wil speelminuten, Eusebio overleden en weer de mooiste foto’s

En bam; daar ligt het nieuwe I-magazine weer op de digitale mat. In deze week 1 editie van 2014 o.a: Niklas Moisander voelt wel voor buitenlandse transfer, Danny Hoesen wil meer speelminuten, Icoon Eusebio overleden op 71-jarige leeftijd en weer de mooiste foto’s. Kortom: het magazine is opnieuw de moeite meer dan waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Related posts