Fins medium: ‘Barcelona heeft navraag gedaan naar Moisander’

Frank de Boer zei dinsdag rekening te houden met een vertrek van een drietal spelers, onder wie Niklas Moisander. “Ik gun Niklas het allerbeste. Dus als er een mooie club komt, moeten we daar goed over nadenken”, zei De Boer. Het populaire Finse sportweekblad Urheilulehti weet wel waarom De Boer dat zei. Barcelona zou in Amsterdam namelijk navraag hebben gedaan naar de verdediger.

“Het is een feit dat Barcelona interesse heeft getoond in Moisander”, schrijft journalist Timo Innanen in zijn weekblad. “Laten we niet op de zaken vooruit lopen, want het is heel normaal dat een club laat weten dat er interesse is en dat men vraagt wat iemand moet kosten. Dan is er nog een lange weg te gaan voordat het daadwerkelijk komt van een transfer.”

Volgens Innanen is het sowieso maar de vraag of het van een overgang komt. “Het zou mij verrassen als Moisander daadwerkelijk de man is die Barcelona wil hebben. Voor mij is het een kwestie van ‘eerst zien, dan geloven’”, klinkt het.

Tekst: Voetbalzone

Related posts