Enoh meldt zich vandaag gewoon bij Jong Ajax: ‘Er is niets rond’

Eyong Enoh meldt zich vandaag gewoon weer bij Ajax. De middenvelder leek aan de slag te gaan bij Antalyaspor, nadat de voorzitter van de Turkse club (Gültekin Gencer) enthousiast een foto van hem en de Afrikaan tweette, evenals een foto van het onderhoud met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Enoh heeft echter nog geen handtekening gezet onder een contract in Turkije.

De mannetjesputter zal maandag gewoon weer met Jong Ajax gaan meetrainen. “Er is niets rond, ook niet met een andere club”, zo maakte Enoh duidelijk aan het Algemeen Dagblad. “Iedereen kan melden dat er een voorstel is geweest, maar concreet is er nog niets.”

Enoh blijft voorlopig dus in Amsterdam; de selectie van Ajax gaat maandag wél naar Antalya, om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Frank de Boer heeft in zijn groep echter geen plaats voor Enoh, die niet in zijn toekomstplannen voorkomt. De international van Kameroen speelde dit seizoen nog geen enkele wedstrijd voor Ajax 1.

Tekst: Voetbalzone

Related posts