Bazoer: ‘Ik wil me deze week echt laten zien aan de trainer’

Ajax verblijft momenteel in Belek, om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Frank de Boer heeft drie veelbelovende talenten meegenomen op het trainingskamp: Ricardo Kishna, Jairo Riedewald en Riechedly Bazoer. Laatstgenoemde heeft er nu ruim een jaar in Amsterdam opzitten, na zijn overstap van psv. Bazoer heeft nog geen spijt gehad van zijn overstap.

De verdediger annex middenvelder denkt dat hij in Amsterdam een betere speler is geworden. “Ik heb met Jong Ajax veel duels in de Jupiler League gespeeld. Daar heb ik veel van geleerd. Ik heb zowel aanvallende middenvelder als verdedigende middenvelder gespeeld. Ik heb laten zien dat ik op verschillende posities uit de voeten kan.”

Volgens Bazoer is ook zijn handelingssnelheid omhoog gegaan en hij is fysiek sterker geworden. De jongeling mocht in de zomer ook al mee met Ajax op trainingskamp naar Oostenrijk, maar volgens Bazoer zit er een groot verschil tussen die week en het trainingskamp in Turkije. “Ik wil me deze week echt laten zien aan de trainer”, benadrukt de jeugdinternational.

Tekst: Voetbalzone

Related posts