Ajax aangekomen in Turkije

De selectie van Ajax is maandagmiddag aangekomen in Turkije. Na een vlucht van ruim drieënhalf uur landde het toestel met de 26-koppige selectie op de luchthaven van Antalya. Vervolgens reden de Ajacieden per touringcar naar het Cornelia Diamond Golf Resort in Belek. Daar verblijft de winterkampioen deze hele week voor een trainingskamp. Er staan ook twee oefenduels op het programma.

Ajax traint maandag aan het einde van de middag voor het eerst in Belek. Ook de komende dagen staan er verschillende trainingen op het programma. De koploper van de Eredivisie speelt vrijdagavond in Antalya een oefenwedstrijd tegen Galatasaray. Na het oefenduel met Galatasaray volgt komend weekend een ontmoeting met Celtic of Trabzonspor. Een en ander is afhankelijk van de uitkomst van Ajax’ eerste duel in de strijd om de Antalya Cup.

Tekst: Ajax.nl

Related posts