Ajax verhuurt Enoh met koopgarantie voor 800.000 euro maar wacht nog op krabbel

Ajax wacht op de handtekening van Eyong Enoh (27) onder het contract bij Antalyaspor. De clubleiding van Ajax leidde eergisteren een afvaardiging van de Turkse club rond over De Toekomst en bereikte na een uitgebreide lunch overeenstemming over de verhuur van de middenvelder. Daarnaast bedong Ajax een ’koopgarantie’, waardoor Antalyaspor na dit seizoen verplicht is Enoh voor circa achthonderdduizend euro te kopen.

Hoewel de voorzitter van de nummer veertien van de Turkse Super Lig, Gultekin Gencer, op Twitter al trots de komst van Enoh wereldkundig maakte, is Ajax iets voorzichtiger.

Enohs zaakwaarnemer Stephan Braendli zou opeens met belangstelling van Hull City schermen. Eerder meldde hij interesse van West Ham, Crystal Palace, QPR, Fulham en Eintracht Frankfurt. Maar die clubs werden nooit concreet.

Tekst: De Telegraaf

Related posts