Talenten Riedewald, Kishna en Bazoer mee naar trainingskamp Turkije

Frank de Boer laat drie talenten met de selectie meereizen naar het trainingskamp in Turkije. Riechedly Bazoer, Jairo Riedewald en Ricardo Kishna krijgen de kans zich in de week van 6 tot en met 12 januari te laten zien aan de trainersstaf.

Ajax vertrekt maandagochtend naar de Turkse zuidkust om zich voor te bereiden op de tweede helft van de competitie. Daar doet de ploeg in het weekeinde van 10 tot en met 12 januari mee aan de Antalaya Cup waaraan ook Galatasaray, Celtic en Trabzonspor deelnemen. Ajax speelt 10 januari tegen Galatasaray, aanvang is 19:30 uur Nederlandse tijd.

De volledige groep van 26 man voor het trainingskamp ziet er als volgt uit:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van Der Hoorn, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan Krkić, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Ruben Ligeon, Mickey van der Hart, Lesly de Sa, Riechedly Bazoer, Jairo Riedewald, Ricardo Kishna

Tekst: Ajax.nl

Related posts