Amrabat baalt van geruchten: ‘Blijkbaar normaal om geruchten klakkeloos over te nemen’

Nordin Amrabat wil niets weten van een terugkeer naar de Eredivisie. In de Turkse media werd deze week gemeld dat Galatasaray een principeakkoord had bereikt met Ajax en vrijdag verschenen er weer geruchten over een tijdelijke overgang naar FC Twente. Amrabat baalt van de geruchten en benadrukt dat hij helemaal niet bezig is met een vertrek bij zijn huidige werkgever.

Volgens de 26-jarige dribbelaar speelt er op dit moment niets. “Blijkbaar is het normaal om geruchten klakkeloos over te nemen, zonder het bij mij of de club te checken”, bromt Amrabat in gesprek met Voetbal International. “De feiten zijn helder: er heeft zich op dit moment geen club concreet gemeld bij Galatasaray. Ik heb dus niets om te overwegen.”

Amrabat speelt onder Roberto Mancini nauwelijks in de Süper Lig, maar dat komt door de buitenlandersregel in Turkije. Turkse ploegen moeten iedere wedstrijd minstens vijf Turkse spelers opstellen. Mancini heeft echter benadrukt dat Amrabat zeker niet weg hoeft en de aanvaller deed in vijf van de zes Champions League-wedstrijden mee. “Als een trainer het niet in je ziet zitten, dan stelt hij je ook in die wedstrijden niet op”, zegt Amrabat.

Tekst: Voetbalzone

Related posts