‘Ajax legt Kishna voor 3,5 jaar vast’

Ajax is er toch in geslaagd Ricardo Kishna (18) nog eens 3,5 jaar aan zich te binden. „We zijn erg dicht bij een akkoord. Het is een kwestie van de laatste details”, zegt Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de multifunctionele aanvaller.

„Ik verwacht dat er op korte termijn kan worden getekend.”Daarmee gaat er een wens van Frank de Boer in vervulling. De trainer van Ajax gaf aan dat hij in tweedejaars A-junior Kishna een toekomstige buitenspeler van Ajax 1 ziet („Hij is van een van de grootste talenten van de jeugdopleiding”) en sprak de wens uit de Voorburger voor de club te behouden.

Aanvankelijk verliepen de onderhandelingen over verlenging van het aflopende contract moeizaam, maar een gesprek met bijna de voltallige Ajax-top, Raiola en Kishna’s vader klaarde de lucht. Het nieuwe 3,5-jarige contract van Kishna gaat per 1 januari in.

Marc Overmars legt – mede met het contracteren van de felbegeerde, veel scorende Kishna – een mooie basis voor de toekomst. Eerder legde hij al de jongelingen Donny van de Beek (16), Ezra Walian (16), Gino Dekker (16) en Abdelhak Nouri (16) vast.

Tekst: De Telegraaf

Related posts