Rutten ziet Ajax wederom kampioen worden

Fred Rutten denkt dat Ajax wederom kampioen zal worden. De voormalig trainer van onder meer psv en Vitesse denkt dat Ajax de enige ploeg is die met de kampioensdruk kan omgaan, zo liet hij weten in een interview met de NOS.

‘Ajax heeft het vaker gehandelt, zoals de afgelopen jaren’, doelt Rutten op de druk om kampioen te worden. De trainer denkt dat Vitesse – Ajax, de wedstrijd die op 6 april gespeeld wordt, niet meer zal uitmaken voor de stand op de ranglijst. ‘Dan is het al gespeeld. Ik denk dat Ajax niet zo veel meer gaat weggeven.’

Rutten ziet ook dat Ajax-trainer Frank de Boer een grote rol speelt in de successen van de afgelopen jaren. ‘Frank is denk ik heel erg goed. Hij bewijst ieder jaar weer dat hij een team kan vormen. Bij Frank zie je duidelijk de hand van de coach. Ik heb heel veel respect voor Frank.’

Tekst: Ajaxshowtime

Related posts