Heitinga blaast transfer naar West Ham af

John Heitinga ziet af van West Ham United. De Premier Leagueclub bereikte overeenstemming met Everton over de transfer van de verdediger, voerde gisteren en vandaag in Londen gesprekken met Heitinga, diens zaakwaarnemer Rob Jansen en advocaat Gerke van der Ven over een contract voor een half jaar, maar kwam niet tot een akkoord.

“De deal is definitief van de baan”, zegt de 87-voudig international. “En dat heeft niets met de financiën, maar alleen met het gevoel te maken. Ik sta voor misschien wel de belangrijkste beslissing in mijn loopbaan en dan moet alles passen. Na de gesprekken kwamen we helaas tot de conclusie dat dit niet het geval was”, aldus Heitinga, die zich weer bij Everton meldt en op korte termijn in gesprek gaat met andere geïnteresseerde clubs. Fulham, Norwich City, Betis Sevilla en Fiorentina toonden net als West Ham United serieuze belangstelling.

Tekst: De Telegraaf

Zie eerder berichten:
01-01-2014: Everton akkoord met vertrek Heitinga naar West Ham
31-12-2013: Heitinga stap dichter bij transfer naar West Ham: ‘Ik ben gevleid door de interesse’

Related posts