Geen akkoord Ajax met Amrabat: ‘Gerucht kan prullenbak in’

Simon Zwartkruis, Ajax-watcher van Voetbal International, weerlegt de geruchtenstroom over Nordin Amrabat. Volgens hem vertrekt de Marokkaanse aanvaller van Galatasaray tijdens deze transferperiode zeker niet naar Amsterdam, zoals Zwartkruis laat weten op Twitter: Transfermarkt is net open en 1e gerucht rond #Ajax kan prullenbak al in: bericht in Turkse pers over akkoord met Amrabat is onzin

Ook Galatasaray ontkent een deal met Ajax over de oud-speler van psv. Persvoorlichter Bener Onar gaf een reactie aan Ajax Showtime: ”Het is onzin. Waarschijnlijk is de berichtgeving in de Turkse media over een akkoord met Ajax een truc geweest van een Turkse zaakwaarnemer van Amrabat of iets dergelijks.”

Tekst: Voetbalcentraal

Zie eerder bericht:
01-01-2014: Turkse media: ‘Ajax bereikt principeakkoord met Amrabat’

Related posts