Al 20.000 kaarten verkocht voor Salzburg-Ajax; verkoop thuisduel 8 januari van start

De kaarten voor de Europa League-ontmoeting tussen Red Bull Salzburg en Ajax gaan als warme broodjes over de toonbank. RBS heeft laten weten dat donderdag de 20.000ste kaart is verkocht. In het Wals-Siezenheim Stadion passen totaal 30.000 supporters. Ajax speelt op 20 februari eerst in de Amsterdam ArenA tegen Salzburg, een week later volgt de terugwedstrijd in Oostenrijk.

De kaartverkoop voor Ajax – Salzburg zal op 8 januari starten. Seizoenkaarthouders kunnen dan een aantal dagen hun eigen plek opeisen en voor Ajax Life-houders en de jongere clubkaarthouders zijn er kaarten verkrijgbaar voor de vakken 404 t/m 407 en 419 t/m 422. Vanaf 15 januari kunnen die clubkaarthouders ook kaarten kopen voor andere vakken.

Tekst: AjaxShowtime

Related posts