Eriksen belangrijk op Old Trafford: ‘Dit kon niet beter’

Christian Eriksen was woensdag de gevierde man bij Tottenham Hotspur. De Deen tekende voor het tweede doelpunt van zijn club op bezoek bij Manchester United (1-2). Zijn treffer bleek uiteindelijk de winnende.


Een betere start dan een goal en een assist op Old Trafford kan ik niet wensen”, zei Eriksen na het succes in Manchester. De oud-Ajacied kampte enige tijd met een enkelblessure. Sinds eind vorige maand is hij weer inzetbaar voor de nieuwe coach Tim Sherwood.

Eriksen is bezig aan zijn eerste seizoen in Londen. De middenvelder begon voortvarend bij zijn nieuwe club en was direct betrokken bij doelpunten, maar had vervolgens mede door blessureleed een mindere periode. Afgelopen weekend scoorde de Deen zijn eerste doelpunt in de Premier League tegen West Bromwich Albion, woensdag op Old Trafford volgde dus zijn tweede competitietreffer.

Tekst: Soccernews

Related posts