Ajax-doelwit De Bruyne lijkt op weg naar Spaanse competitie

Kevin de Bruyne is op weg naar de Spaanse Primera Division. Dat meldt Het Nieuwsblad maandag. Volgens het Belgische medium is de middenvelder van Chelsea aan het onderhandelen met Málaga.


Mario Husillos, de sportief directeur van de Spaanse middenmoter, zou de afgelopen dagen in Londen zijn geweest om met de clubleiding van Chelsea te praten. Zelf wil De Bruyne nog altijd liever naar de Bundesliga, waar hij eerder succesvol uitkwam voor Werder Bremen. Naast Málaga zouden ook Borussia Dortmund, Juventus en ook Ajax interesse hebben.

Chelsea zelf heeft de middenvelder beloofd om uiterlijk deze week uitsluitsel te geven over diens toekomst in Londen. De Bruyne leek voorafgaand aan het seizoen in de Premier League te kunnen rekenen op veel speeltijd, maar zit uiteindelijk veelvuldig op de bank. In de competitie speelde hij op 21 september zijn laatste wedstrijd.

Tekst: Soccernews

Zie eerder berichten:
30-09-2013: ‘Ajax wil De Bruyne in winterstop van Chelsea huren’
17-03-2011: Ajax en Juventus tonen interesse in De Bruyne(19)’

Related posts