Hupperts tekent niet bij na woorden van De Boer

Guus Hupperts is voorlopig niet van plan om zijn contract bij Roda JC Kerkrade te verlengen. De vleugelaanvaller heeft een aanbieding voor een nieuwe, tweejarige verbintenis op zak, maar heeft de onderhandelingen over een verlengde samenwerking voorlopig stop gezet. Hupperts wil zijn opties overwegen, nu Frank de Boer onlangs heeft aangegeven dat de aanvaller in beeld is bij Ajax.

Ajax is niet de enige club die aan de 21-jarige Hupperts denkt, zegt technisch directeur Leon Vlemmings in De Limburger. “Er is al enige tijd interesse voor Guus”, vertelt Vlemmings. “Die is gegroeid nadat De Boer onlangs verklaarde dat ook Ajax Guus op zijn lijstje heeft staan. Als een club als Ajax zo’n uitspraak doet, zie je dat andere clubs zich meteen roeren. Vanwege die ontwikkelingen rond zijn persoontje heeft Guus het nemen van een beslissing uitgesteld.”

Als reactie op de boodschap van Hupperts heeft Roda de optie in het aflopende contract van de aanvaller gelicht. Dit betekent dat Hupperts aan het einde van dit seizoen niet transfervrij weg kan, maar nu tot de zomer van 2015 vast ligt bij Roda. Hupperts speelde tot dusver 59 competitieduels voor de club, waarin hij 7 keer wist te scoren.

Tekst: Voetbalzone

Related posts