De Bondt wacht gespannen af: ‘We willen eerst Ajax de kans geven’

Nick de Bondt zou graag zijn contract bij Ajax willen verlengen, maar heeft tot nu toe nog geen positief nieuws ontvangen van de clubleiding van de Amsterdammers. Het contract van de jongeling loopt nog tot medio 2014 en de speler en zijn zaakwaarnemer Louis Laros zijn van plan nog even af te wachten.

“Wij wachten rustig af”, sprak de zaakwaarnemer van De Bondt uit in een interview met Ajax Showtime. “We willen eerst Ajax de kans geven en dat weet de club ook. Nick kwam een aantal jaar geleden niet voor niets over van Vitesse.”

Of er voor De Bondt nog toekomst is bij Ajax, is echter enigszins de vraag. “De concurrentie is enorm, ook met spelers die terugkomen uit het eerste. Wij moeten helder krijgen of er kans is op een plek bij de beloften of zelfs het eerste elftal. Lukt dat niet, dan moeten we om ons heen kijken”, zo besloot Laros, die echter niet al te hard van stapel wil lopen.

Tekst: Soccernews

Related posts