Van der Sar: ‘Nu moeten we de volgende stap zetten en echt meetellen in Europa’

Ajax redde het in de Champions League op het nippertje niet tot de knock-outfase, maar de komende seizoenen willen de Amsterdammers weer meetellen in Europa. Dat laat directeur Edwin van der Sar weten aan Ajax Life. De Europa League, Ajax speelt in het tweede clubtoernooi van Europa tegen Red Bull Salzburg, is niet het doel.

“Deze zomer deden we in Monaco bij de loting voor de vierde keer op rij mee met de grote jongens. Dat is wat we willen. Nu moeten we de volgende stap zetten en echt weer gaan meetellen in Europa”, laat Van der Sar optekenen.

De oud-doelman geeft ook zijn kijk op Jasper Cillessen, die bij Ajax het stokje heeft overgenomen van Kenneth Vermeer. “Jasper staat op een hele mooie manier in de goal. Hij straalt vertrouwen uit. Na een moeilijke fase, van graag willen spelen maar dat niet altijd kunnen, heeft hij het goed opgepakt.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts