‘Ajax heeft Kouassi nog steeds in het vizier’

Ajax is nog altijd op zoek naar versterkingen voor op de vleugels en zou deze mogelijk gevonden hebben in de Kroatische competitie. Volgens Slobodna Dalmacija heeft Ajax verregaande interesse in Jean Evrard Kouassi. De negentienjarige Ivoriaan speelt momenteel voor HNK Hajduk Split.


Scouts van Ajax zouden de aanvaller, die op beide flanken uit de voeten kan, al meerdere malen bekeken hebben. Daaruit concludeert het Kroatische medium dat de interesse van Ajax serieus is. Kouassi zou naar verluidt drie à vier miljoen euro moeten kosten.

Het is overigens niet de eerste keer dat de aanvaller in verband wordt gebracht met een transfer naar Ajax. Afgelopen zomer waren er al geruchten, maar deze werden toen ontkend door zijn zaakwaarnemer. Naast Ajax zou ook FC Basel interesse hebben in Kouassi.

Tekst: Soccernews

Zie eerdere berichten:
12-11-2013: ‘Ajax gaat zich versterken met spits Jean Evrard Kouassi’
03-08-2013: ‘Ajax stuurt scouts naar ex-proefspeler Kouassi(18) van psv’


Related posts