Lilian Panka: ‘Als Danzell ergens anders wel kan spelen op het hoogste niveau, dan moet dat maar’

Groot, sterk, laks en arrogant. Het zijn eigenschappen die mensen volgens Lilian Panka op het eerste gezicht zeggen over haar zoon Danzell Gravenberch. Danzell zit al sinds jaar en dag bij Ajax en was ook altijd aanvaller. Tot anderhalf jaar geleden, toen werd de stevig gebouwde voetballer verdediger. Daar moet hij de concurrentie aangaan met onder anderen Niklas Moisander en Joel Veltman. Zijn debuut moet hij nog maken in Ajax 1, in de tussentijd speelt hij zijn wedstrijden `gewoon’ bij Jong Ajax in de Jupiler League.

In ons nieuwe I-magazine van deze week verteld zijn moeder over de jeugd van haar zoon, zijn ontwikkeling en of hij wel bij Ajax moet blijven: “Iedereen bij Ajax wil natuurlijk spelen, maar je moet altijd om je ontwikkeling blijven denken. Als je ziet dat anderen eerder de kans krijgen, dan moet je bij jezelf te rade gaan wat beter is. Hij wordt er natuurlijk niet jonger op. Als je dan ergens anders naartoe moet om te kunnen spelen op het hoogste niveau, dan moet dat maar.”

Lees het hele interview met Lilian Panka in ons nieuwe I-magazine van deze week!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Related posts