Fischer: ‘Van mij mag Jaïro dat tentamen vandaag overslaan’

Jaïro Riedewald was in het duel tussen Roda JC en Ajax de grote held aan de Amsterdamse zijde door vlak voor tijd twee keer te scoren en zijn ploeg aan een overwinning te helpen. Viktor Fischer gaf na de wedstrijd toe dat Ajax winterkampioen is geworden door de jonge debutant. “We hebben hem allemaal bedankt.”


De jonge Deen herstelde zich voor de camera van Ajax TV meteen door te zeggen dat het de verdiensten waren van het hele team, maar Riedewald is in de ogen van de aanvaller wel heel belangrijk geweest. “We kwamen hier voor de drie punten en niet voor ééntje. Dat we uiteindelijk de drie punten mee naar huis hebben genomen kwam door het hele team en Jaïro in het speciaal. Met z’n allen, en Jaïro, hebben we het hartstikke goed gedaan”, knipoogde de Deense international.

De zeventienjarige debutant heeft vandaag een tentamen, maar wat Fischer betreft mag de verdediger lekker genieten van zijn succes. “Van mij mag hij dat tentamen overslaan. Hij mag van mij lekker in bed blijven liggen als hij dat wilt.” Over het spel van de winterkampioen was de tiener minder tevreden. “Het was niet goed. We hebben veel kansen gecreëerd maar ik kan me voorstellen dat het niet mooi was om te zien.”

Tekst: Soccernews

Related posts