Van Kessel lijkt opnieuw te worden verhuurd

Gino van Kessel komt vooralsnog niet voor in de plannen van Ajax. De spits werd sinds de zomerstop voor een half jaar verhuurd aan het Slowaakse AS Trencín en maakte daar indruk. Desondanks denkt de clubleiding dat het beter is om Van Kessel de rest van het seizoen opnieuw ergens anders te stallen.

RTV Noord-Holland meldt dat technisch directeur Marc Overmars voorlopig geen heil ziet in Van Kessel. Na de winterstop zou hij de voormalig aanvaller van AZ willen verhuren aan Ajax Cape Town, om hem daar meer ervaring op te laten doen. In Slowakije was Van Kessel met acht doelpunten en zes assists van waarde voor AS Trencín.

De voorhoedespeler werd anderhalf jaar geleden door Ajax opgepikt uit de jeugdopleiding van AZ. Het eerste half jaar speelde hij zijn duels voor Jong Ajax, om daarna verhuurd te worden aan Almere City FC. Na de winterstop wordt Van Kessel dus mogelijk voor de derde maal uitgeleend.

Tekst: Soccernews

Related posts