Column: ‘Slagroom op de Limburgse vlaai’

De laatste wedstrijd van dit kalenderjaar, was het welbekende tripje naar het Zuiden. De uitwedstrijd tegen Roda JC. De provincie van de vlaaien. Met de wetenschap dat Vitesse gelijk heeft gespeeld tegen Heracles, was het gelijk de wedstrijd die recht kon geven op de titel; Winterkampioen! Geen tastbare prijs, maar het staat en klinkt toch wel leuk.

In de opstelling weer het gebruikelijke gepuzzel, waar Koning Frank dit keer weer ervoor had gekozen om Blind op linksback te zetten. Enigszins opmerkelijk, gezien daar ook een zekere Riedewald had kunnen spelen. Tegen een club als, met alle respect natuurlijk, Roda had dat zeker gekund. Bijkomend voordeel was dan dat je het middenveld in de sterkst mogelijke bezetting had. Wat is je meer waard; een goede linksback? Of ………………………………….

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl
Related posts