Roda niet blij met ‘psychologische oorlogsvoering’ Ajax

Roda JC is niet blij met de woorden van Ajax-trainer Frank de Boer. Deze liet vrijdag optekenen dat de Amsterdammers Roda-aanvaller Guus Hupperts nadrukkelijk in de gaten houden. Directeur Marcel van den Bunder laat dat weten in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Volgens de directeur is Ajax wél welkom om met Hupperts, die over een aflopend contract beschikt in Kerkrade, te onderhandelen. “Maar na 1 januari”, is hij stellig. “We hebben nu niets gehoord. Ik ga er nu van uit dat dit dan ook een staaltje van psychologische oorlogsvoering is voor de wedstrijd van zondag. Als ze een en ander willen bespreken, dan horen we dat wel.”

De Boer liet vrijdag optekenen Hupperts één van de beste rechtsbuitens te vinden van de Eredivisie. Gezien het aflopende contract van de 21-jarige aanvaller, hebben de Amsterdammers serieuze interesse. Naast Hupperts staan ook Filip Kostic (FC Groningen), Ola John (Benfica) en Nordin Amrabat (Galatasaray) op het lijstje van Ajax.

Tekst: Soccernews

Related posts