Duarte keert terug in selectie

Lerin Duarte keert terug in de selectie van Ajax. De middenvelder, hersteld van een bovenbeenblessure, neemt de plek in van Lucas Andersen. Ajax besluit het kalenderjaar 2013 zondag met een uitwedstrijd tegen Roda JC.

In vergelijking met het bekerduel met IJsselmeervogels nog één wijziging: Jasper Cillessen (hij kreeg donderdag rust) is er gewoon weer bij. Mickey van der Hart valt daarom buiten de groep van achttien man. Roda JC – Ajax wordt zondag vanaf 12:30 uur gespeeld.

Selectie Ajax voor duel met Roda JC:

Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Bojan Krkic, Joël Veltman, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Ruben Ligeon, Jaïro Riedewald.

Tekst: Ajax.nl

Related posts