Zaakwaarnemer sluit terugkeer Cuenca naar Ajax niet uit

Supporters van Ajax kregen woensdag de kans om via Twitter vragen te stellen aan Frank de Boer. Een fan wilde weten of de coach nog versterkingen wilde halen in de winterstop en De Boer antwoordde dat Ajax alleen iemand zal halen wanneer deze speler echt van toegevoegde waarde is. “De meest voor de hand liggende positie is dan rechtsbuiten”, stelde de oefenmeester.

Vorig seizoen kon De Boer in de tweede seizoenshelft beschikken over Isaac Cuenca, die door blessureleed echter niet veel speelde voor Ajax. De Spanjaard keerde in de zomer terug naar Barcelona, maar heeft te horen gekregen dat hij in januari mag vertrekken uit het Camp Nou. Clubs uit Spanje hebben interesse, maar een terugkeer naar Ajax valt ook niet uit te sluiten.

José Orobitg, de zaakwaarnemer van Cuenca, houdt de deur in ieder geval open. “We gaan in januari kijken naar de mogelijkheden voor Isaac”, zegt de belangenbehartiger tegen Ajax Showtime. “Als Ajax dan concreet is, is dat voor ons zeker een optie om te overwegen.” De 22-jarige Cuenca speelde vorig seizoen maar drie competitiewedstrijden voor Ajax. Dit voetbaljaar kwam hij nog niet in actie voor Barcelona.

Tekst: Voetbalzone

Related posts