‘Ince verlengt toch contract bij Blackpool’

Een flinke tegenvaller voor Ajax. Tom Ince zal op korte termijn tóch zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Blackpool. De 21-jarige Engelsman beschikt momenteel nog over een aflopend contract bij de club uit de Championship, waardoor een vertrek in januari tot de mogelijkheden behoorde.Er heerste lange tijd onduidelijkheid over de toekomst van Ince. De club bood hem onlangs al een nieuwe verbintenis aan, maar bereikte tot dusver geen akkoord. Alles leek er dan ook op te wijzen dat de aanvaller de club wilde verlaten. Volgens de Daily Expres is Ince echter vastberaden bij Blackpool te blijven en de club te helpen bij de strijd om promotie naar de Premier League.

Naast Ajax zullen ook diverse clubs uit de Premier League teleurgesteld zijn in de keuze van Ince. Tottenham Hotspur, Liverpool, Cardiff City toonden al eens interesse, waarbij de laatstgenoemde zelfs een akkoord bereikte met Blackpool. Ince besloot toen ook al de interesse naast zich neer te leggen en zich concentreren op zijn ontwikkeling bij Blackpool.

Tekst: Soccernews

Zie eerdere berichten:
15-12-2013: ‘Ajax benadert Blackpool voor Tom Ince(21)’
14-11-2013: Ince verkiest Liverpool boven Ajax
31-10-2013: ‘Ajax gaat strijd aan met topclubs en aast op Engels toptalent Thomas Ince(21)’Related posts