Selectie voor duel met IJsselmeervogels, Cillessen krijgt rust, Riedewald opnieuw erbij

Frank de Boer heeft woensdagmiddag de wedstrijdselectie voor het bekerduel met IJsselmeervogels bekendgemaakt. Ten opzichte van de afgelopen wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden kent de groep van 18 namen slechts één wijziging. Doelman Jasper Cillessen krijgt rust. Derde doelman Mickey van der Hart reist daarom mee naar Spakenburg. De 17-jarige Jaïro Riedewald (rugnummer 42) zit voor de tweede keer op rij bij de selectie. Mike van der Hoorn en Lesly de Sa ontbreken bij de wedstrijdgroep.

De volledige selectie ziet er als volgt uit:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Viktor Fischer, Kolbeinn Sigthórsson, Bojan Krkic, Joël Veltman, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Ruben Ligeon, Mickey van der Hart, Jaïro Riedewald

Ajax kan niet beschikken over de geblesseerde Siem de Jong, Nicolai Boilesen en Lerin Duarte.
IJsselmeervogels – Ajax begint donderdag om 20:45 uur op Sportpark De Westmaat. Het duel is uitverkocht.

Tekst: Ajax.nl

Related posts