Blackpool wil transfervrij vertrek Ince voorkomen

Blackpool wil er alles aan doen om een transfervrij vertrek van Tom Ince te voorkomen. De 21-jarige aanvaller heeft een aflopend contract en werd al gelinkt aan diverse Engelse topclubs. Ook Ajax zou de jonge dribbelaar nauwlettend in de gaten houden.

Clubeigenaar Karl Oyston vreest voor een transfer naar een grotere club uit Engeland. “We krijgen een compensatie als hij naar het buitenland vertrekt, maar het lijkt me waarschijnlijker dat een Engelse club in januari een bod uitbrengt”, aldus de beleidsbepaler tegenover BBC Radio Lancashire.

Blackpool bood de jonge Ince inmiddels een nieuw contract aan, in de hoop een transfervrije overgang te kunnen voorkomen. “Het is nu aan Tom en zijn vader. Of we houden hem tot het einde van het seizoen, of we verkopen hem. We hebben Tom een nieuw contract aangeboden, maar er is nog niets definitief. Het is een interessante situatie.”

Tekst: Soccernews

Zie eerdere berichten:
15-12-2013: ‘Ajax benadert Blackpool voor Tom Ince(21)’
14-11-2013: Ince verkiest Liverpool boven Ajax
31-10-2013: ‘Ajax gaat strijd aan met topclubs en aast op Engels toptalent Thomas Ince(21)’

Related posts