Schiemer: ‘Ajax is een topclub, de zwaarste opponent die we konden loten’

Red Bull Salzburg bekerde na een fantastische groepsfase door naar de knock-outfase van de Europa League, maar de ploeg uit Oostenrijk werd tijdens de loting gekoppeld aan Ajax. In de Mozartstad is men niet blij met de tegenstand van de Amsterdammers. Verdediger Franz Schiemer verwoordt zijn gevoelens via de officiële kanalen van de club.

“Ajax is de lastigste tegenstander die we konden loten. Het is een topclub en er komen sowieso veel toeschouwers naar het stadion. Het is een klein voordeel dat we eerst uit spelen en daarna thuis”, zegt hij. Schiemer speelde in het seizoen 2006/07 met Austria Wien tegen Ajax en die wedstrijd ging met 3-0 verloren.

“Ik heb dus nog een persoonlijke rekening te vereffenen”, zegt de 27-jarige verdediger. De winnaar van de ontmoeting tussen Ajax en Red Bull Salzburg komt uit tegen de winnaar van het duel tussen Maccabi Tel Aviv en FC Basel.

Tekst: NuSport

Related posts