Duarte en Boilesen keren terug op trainingsveld

Frank de Boer zag Lerin Duarte en Nicolai Boilesen terugkeren op het trainingsveld. Het tweetal deed mee tijdens de groepstraining van de reserves. Siem de Jong mocht de oefensessie nog aan zich voorbij laten gaan.

“Misschien kan ik aan het einde van de week weer aansluiten”, aldus De Jong op het digitale huis van Ajax. De Amsterdammers spelen donderdag in de KNVB Beker bij IJsselmeervogels, de huidige koploper in de zaterdag topklasse.

Boilesen raakte eind november in het thuisduel met FC Barcelona geblesseerd. Na een botsing met Piqué moest hij naar de kant, uit een mri-scan kwamen problemen aan zijn hamstring naar voren.

Duarte tobt al een aantal maanden met blessures. Begin deze maand keerde hij terug, om op de training wederom een bovenbeenblessure op te lopen. Zowel Boilesen als Duarte zullen pas in het nieuwe kalenderjaar hun rentree kunnen maken.

Tekst: Soccernews

Related posts