Column: ‘Als een echte kampioen’

De laatste maanden gaat het zo goed met Ajax, dat Koning Frank besloot om wat wijzigingen door te voeren. Het middenveld werd weer in de succesformule gegoten. Voorin mocht Andersen het proberen en Sigthorsson was schijnbaar weer fit genoeg om in de basis te beginnen.

Vooral dat laatste is opmerkelijk, gezien Hoesen het aardig invulling gaf in de laatste wedstrijden. Toch heeft De Boer inmiddels vaak genoeg laten zien het absoluut niet te zien zitten in Hoesen en lijkt zijn rol er nou al op te zitten. Eerst raakte Sigthorsson geblesseerd en mocht De Jong in de spits. Vervolgens gaf De Boer in de cruciale wedstrijd tegen Milan de voorkeur aan de niet geheel fitte Krkic en nou mocht een niet geheel fitte Sigthorsson opdraven. Afgelopen week gaf een oud-trainer van Hoesen al aan dat hij vooral met een mentaliteitsprobleem kampt. Dit zal waarschijnlijk ook datgene zijn wat………………………………..

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl
Related posts